Om Oss

Om oss
Plassert midt i den majestetiske skjønnheten i det norske Arktis, hvor isete landskap strekker seg så langt øyet kan se, utløste et par hvis lidenskap for eventyr og kjærlighet til sine firbeinte følgesvenner en bemerkelsesverdig reise.
Møt Julie og Birger, den visjonære duoen bak Buddy Bandage, et banebrytende selskap født i 2024 fra et felles ønske om å ivareta velværet til hunder som utforsker naturen sammen med menneskene sine.

Da en uventet skade rammet deres hundekamerat, Ronja, ble paret slått av det påfallende fraværet av passende førstehjelpsutstyr til hunder i det harde arktiske miljøet. Drevet av sin interesse for friluftsliv og sin urokkelige hengivenhet til sine pelskledde venner, la de ut på et oppdrag for å fylle dette tomrommet, og grunnla Buddy Bandage.

Ved å trekke på deres kombinerte forretningsekspertise og med deres lokale veterinær Hector, ble de drevet av en felles forpliktelse til innovasjon. Sammen laget de omhyggelig et førstehjelpsutstyr skreddersydd for de unike behovene til eventyrlystne hundeeiere.

Buddy Bandage står som et bevis på deres dedikasjon til å støtte kjæledyr på stien og deres urokkelige tro på at ingen hund skal møte villmarken uforberedt. Hvert produkt i kolleksjonen deres er gjennomtenkt designet og testet, noe som sikrer ytterste pålitelighet i møte med uforutsette utfordringer. Fra potebeskyttelse til sårpleie og mer, utstyrer Buddy Bandage hunder med verktøyene de trenger for å trives i selv de mest tøffe miljøer.

Mens nordlyset danser over hodet og kaster sin eteriske glød på det arktiske landskapet, forblir Julie og Birger standhaftige i sitt engasjement for å dekke behovene til eventyrlystne hundeeiere vidt og bredt. Med Buddy Bandage ved sin side blir hver reise et tryggere og mer tilfredsstillende eventyr, der båndet mellom mennesker og deres hundekamerater blir sterkere for hver dag som går.